Forside i Dagens Næringsliv.


Har tenkt veldig mye på fredags – DN-forside og innlegget i D2.
Må ærlig innrømme at jeg er meget skuffet over vinklingen og fremstillingen av intervjuet.
Da jeg takket ja til å være med på dette, fikk jeg beskjed at det skulle handle om KVALITETSGENERASJONEN.
Den lille luksusen man unner seg når man får mulighet, dersom omstendighetene tillater det. At dagens ungdom tar seg råd til å spise en bedre lunch ute, man er mer ute og reiser mer pga bedre pris og tilgjengelighet med fly, man innvesterer heller i kvalitets innkjøp som vi rettferdigjør ved å si at dette kan gå i arv…
Men å bli fremstilt som “en som koser seg på KREDITT” er rett og slett FEIL og løgn!

At jeg reiser mye er fordi jeg har en genuint interesse av andre kulturer og fordi det gir meg mye inspirasjon som senere avspeiler seg i jobben jeg leverer. Mye av reisingen er i direkte forbindelse med jobben min. At jeg og Chris har en leilighet sammen er ingen “luksus” – det er mest en innvestering for det fremtidige livet og familien vi skal ha. Og at foreldrene våre ble fremstilt som fattige er også meget feil. At bryllupet skal bli stort er hver og en sin privat sak å passe på..

Kos på kreditt – passer ikke inn i min verden. Man skal kose seg hvis lommeboken strekker til, ikke ellers..
Synd at denne saken ble snudd totalt på hodet, og med den “latterlige vinklingen” på meg så vel som alle de andre intervjuobjektene som er med i artikkelen.


 
 
 

Leave a Reply