* JLHxQUICK & JLHxJUICY release PARTY 18 Mars *


*****
Fredag 18. mars kl. 20:00 i Urban butikken på Karl Johan braker det løs med release fest på “Tee-Shirt Collaboration” med JLH x QUICK & JLH x JUICY!!
Johnny Leave Home (www.jlh.no) er ett streetmerke som ble etablert i 2007 og finnes idag i 23 butikker i Norge (www.urbanshop.no) Johnny er en karakter som ble kastet ut hjemmefra og trotter rundt i verden for å se hvor man etterhvert skal bosette seg. Denne sommeren er Johnny på FESTIVAL der han danser sammen med QUICK www.quickstyle.com og snurrer plater sammen med JUICY (www.clubjuicy.no)
Quick dansere har i 2009 vunnet Norske Talenter og ble signet opp med Sony Music. To ganger på rad har gutta vunnet VM i Hip Hop og de er til å se på Norges største arrangementer og nå sammen med JLH!
JUICY er klubbkonseptet til DJene Chris Stallion og Patski Love som har holdt det gående siden 2004 og raskt ble en av de mest populære klubb-kveldene i Oslo og rundt omkring i Norge. Juicy er flere ganger kåret til norges beste klubb-konsept og årets beste fester. Gutta har vunnet selveste Osloprisen som ble utdelt av Fabian Stang, og nå har Juicy designet sine to egne t-shirts sammen med JLH!
Vær med og feir dette med bobler, musikk og sinnsyk stemning!!!
Fredag 18 mars @ URBAN Karl Johan
20:00 – 23:00
RSVP: lilia.gjerstad@varner.no
*****


JLHxJUICY = T-Shirt Collaboration for SS2011! Launch Party this Friday!


www.clubjuicy.no


JLHxQUICK = T-Shirt Collaboration!


www.quickstyle.no


Preparty at the SHOP where we launch those new Collabo – TShirts and than AFTERPARTY at FUGAZI with JUICY!


Johnny Leave Home! Get ready for JLH Party on the 18th of March @ Urban Karl Johan Oslo.


AFTERPARTY at FUGAZI


 
 
 

Leave a Reply