Glastonbury Festival + Mulberry!


Cara Delevigne with a small Taylor Satchel in black!

Alice Gold with the Taylor Satchel in Deer Brown

POPPY DELEVIGNE WEARS MULBERRY AT GLASTONBURY

SARA BLOMQVIST WEARS MULBERRY AT GLASTONBURY!!


Model Pixie Geldof wore the Postman Lock Camera Bag in Deer Brown Silky Snake


LILY DONALDSON WEARS MULBERRY AT GLASTONBURY *
Model Lily Donaldson wore the Mini Carter Camera Bag in Fox Brown Suede from the Pre AW11 collection to Glastonbury Festival this weekend 
 
 

6 Responses to “Glastonbury Festival + Mulberry!”

 1. Ida
  1. July 2011 kl 18:24

  Hei 🙂

  Jeg håper du kan hjelpe meg litt/si din mening. Jeg har tjent opp en del penger i sommer, som jeg har bestemt meg for å investere i en ordentlig veske – som jeg antagligvis håper jeg kan bruke i MANGE år fremover. Men problemet mitt er at jeg ikke vet hva/hvilken jeg skal velge. Jeg har lenge tenkt på å kanskje kjøpe en fra LV, men er veldig usikker. Jeg har også tenkt på en fra Mulberry, men har funnet ut at jeg ikke ønsker en IT veske rett og slett fordi jeg er redd jeg skal gå lei. Har du noen forslag? Noen ideer som er lurt å tenke på 🙂

  Håper på svar!

 2. lilia-gjerstad
  4. July 2011 kl 07:31

  Hei Ida!!

  Søt du er som spør meg =) Jeg er jo veldig glad i de klassiske tingene, noe man kan ha i mange år (som du nevner). Mulberry er jo flott, men for å være helt ærlig så eier ikke jeg en Mulberry veske, jeg bare digger de og kikker ofte på de men har enda ikke skaffet meg en.. =)

  Man kan jo alltid investere i en favoritt brand som du forguder. Mitt er Gucci (veldig clisje, men kan ikke noe for det). Tenk på hvilken type du vil ha, en bag som du får plass til PC, en party veske som du kan lett ha med deg overalt eller en clutch som er noe midt i mellom?! LV er nice! Alltid klassisk! Det forblir alltid klassisk uansett trend, samme med Mulberry & Balenciaga. Mens Alexander Wang føler jeg er med trend enn klassisk..
  Så her må du bare tenke på DITT FAVORITT Brand også kommer resten etter..

  See by Chloe og Marc By Marc Jacobs er jo i en fin priskategori.. Sjekk det hos DEN DAMA i Skovveien =) Men generelt er det best å handle i utlandet! USA/London/Asia.. mye billigere + så får du igjen MVA via TAx Free!
  Lykke til og bare å spørre igjen =)

 3. Ida
  5. July 2011 kl 19:21

  Jeg ville bare takke så mye for at du svarte meg, det settes utrolig stor pris på 🙂 Da har jeg én oppgave foran meg, og det er å gå i tankeboksen – så håper jeg har klart å bestemme meg innen jeg reiser til Spania!

  Igjen, tusen takk for svar.. and keep up the good work 😀

 4. lilia-gjerstad
  5. July 2011 kl 19:41

  Bare Hyggelig Ida!! =)
  Lykke til også gleder jeg meg til å høre om hvilken veske du ender opp med =) Stas!
  Ha en strålende sommer!!!

 5. Grady Hinkel
  3. April 2012 kl 21:10

  Vi er begynt å tenke på ferien vår, så for oss er dette flott info.

 6. lilia-gjerstad
  4. April 2012 kl 20:01

  Så gøy!! Håper dere får kose dere masse! 😉 God Påske!

Leave a Reply