Hanneli for INWEAR!Med vårkolleksjonen 2012 presenterte InWear Hanneli Mustaparta som kampanjeansikt, og den suksessfulle motebloggeren fortsetter på InWears høst- og vinterkolleksjon 2012.

Det gikk ikke lenge fra norske Hanneli Mustaparta begynte å blogge i 2009 til hun var på alle moteskribenters lepper, og i 2011 kåret motemagasinet Vogue Hanneli som en av verdens mest innflytelsesrike bloggere.

Stilen hennes er elegant, minimalistisk og fargerik. En look som har gitt henne status som stilikon og som passer perfekt til InWears høstpalett av mørke farger og melange nøytraler – en skjønn fargekombinasjon av intens solnedgangsgul, søt lavendel, frisk bordeaux, kremet karamell, et streif av sterk oransje og et sus av blått. Også vinterkolleksjonens glimt av farger, luksuriøst glitter og elegante kjoler supplerer flott stilen til den suksessfulle motebloggeren.

I tillegg til å være moteblogger kan Hanneli også skrive fotograf og modell i CV-en sin, og fra juli 2012 kan hun oppleves i InWears høst- og vinterkolleksjon 2012. På Hanneli.com kan du følge med i hennes mange opplevelser i moteverdenen, bli inspirert av stilen hennes og se bildene av de stilfulle menneskene hun møter på gaten.

Hannelis kampanje for InWear er stylet av Lene Borggaard og stylist Kristoffer Sakurai, bildene er tatt av fotograf Henrik Bülow.


 
 
 

Leave a Reply